Pertanyaan emegncy

Normal ke prggy 25 wèek angin satu badn ..kdg angin tk kuar smpai sesak nafas..tk larat sgt bile ssh nk benafas..angin truk sgt ..walaupon buang angin bnyk (kuntot🤣)tp masih bnyk lg rse angin ..ape thu petua nk hlngkn angin kne mkn ppe ke mnun ppe ke or kne redha je smpai msa nye .#ingintahu#pleasehelp #1stimemom #firstbaby

2 Balas

Make sure kurangkan makan yg pedas dan berangin. Ken amerap makan dlm kuantiti yg sikit. Rasanya boleh minum air halia, tapi sy tak pernah try lagi laa 😅 cer try search dlm apps ni pasal air halia ke, berangin ke. Mesti akan keluar post2 😁

Boleh tanya doktor.