xtahan bila perot berangin ?

Bkn kdg2. Tp hari2. Perot akan angin je. Angin tu yg rse x sedap perut. Nk mkn x berselera langsung. Tp kena pksa mkn. Rse nk terkeluar blek. Bile mlm, ssh nya nk tido. Perut kembong semacam. Sebelum kawen mmg jenis bdn byk angin , lps kawen awal2 pregnant angin tu kemain byk. Kdg x tertahan. ? Bru masuk 8week. Makin kerap nk buang air kecil. Xlrt nk ke toilet pepagi . Normal ke??

15 Balas

Kerap kencing memg sis, sama pun sebijik mcm yg sis cerita bdn cepat berangin