xtahan bila perot berangin ?

Bkn kdg2. Tp hari2. Perot akan angin je. Angin tu yg rse x sedap perut. Nk mkn x berselera langsung. Tp kena pksa mkn. Rse nk terkeluar blek. Bile mlm, ssh nya nk tido. Perut kembong semacam. Sebelum kawen mmg jenis bdn byk angin , lps kawen awal2 pregnant angin tu kemain byk. Kdg x tertahan. ? Bru masuk 8week. Makin kerap nk buang air kecil. Xlrt nk ke toilet pepagi . Normal ke??

15 Balas

Saya pregnant anak pertama. Sebelum pregnant saya pun badan jenis ada angin tapi tak selalu kena angin2 kembung perut ke apa ke gastrik pun tak ada. Tapi sejak awal pregnant sampai 3 @ 4 bulan mcm tu teruk saya kena sampai gastrik sampai pitam pitam dibuatnya. Syukur sgt sekarang dah ok ☺️