Baby ohh baby

Bilalah baby nak keluar ni? 30hb jumpa doktor untuk dapatkan tarikh serah diri kalau baby masih tak mahu keluar jumpa mama n bapa ????

Baby ohh baby
14 Balas

Sama lah esok 25/8 tarikh edd saya, semalam dah kluar tanda berdarah cek hosp still 1cm n rahim still keras..so kena suruh balik rumah..hopefully dlm masa terdekat ni lah baby kluar ye..yg penting pergerakan baby cukup kiraan 10..

beza shari je kita due kita..sy 31hb,samalah.. baby ni mcm duk sedap dlm tu lg,xde tnda nk kuar.. riso dah kiter ni, seram plak bila pki kne serah diri..huhu

5y ago

sama..saya pun 31hb..masih takda apa apa tanda lagi ni..risau juga

Semoga dipermudahkan sis.. Saya dah 32 weeks, rasa dah tak larat bawa perut, semoga urusan kita sama2 lancar.. 😊

5y ago

Ya sis. Semoga urusan kita lancar.

sis kne banyakkn berjalan,utk bg baby turun,semoga semuanya dipermudahkan,insyallah😘 #roadtobaby

5y ago

Sy x boleh makan pedas2 sis. Automatik pedih ulu hati. Skrg sy hanya minum air kelapa pure sehari sebiji😅

sis guna apps apa ye ni? semoga dipermudahkan urusan oleh Allah SWT..

5y ago

thanks sis 😘

jgn lpe update brita gembira ya sis..sy pn due 01/01/2020.

5y ago

Okay sis🙏

Baby tunggu nk kuar hari merdeka ni! InsyaAllah

Mudah mudahan dpermudahkan sis bersalin..

May Allah ease everything..

Semoga di permudahkan sis😊

5y ago

Tq sis