Serah diri

Saye dapat tarikh serah diri 6/9 ni, doakan semoga baby keluar sebelum kene serah diri untuk induce.

8 Balas

sy due 24/9 ni tp kena serah diri 3/9 ni sbb baby da 3.4kg besar. sy xda gdm. semoga kita dipermudah urusan yaa

macam mana nak tahu date serah diri nurse akan inform ye? btw semoga dipermudahkan urusan bersalin

8mo ago

selalu nya, yang kena serah diri ni sbb ada masalah / kandungan berisiko.. so mmg dr awal pregnancy, mmg nurse/dktor akan cakap, smada kita dibenarkan tnggu smpai 40weeks atau tak. kebanyakan mmg kena serah diri time 38weeks, takleh tnggu 40weeks. so klo takde mslh pape and nurse/dktor takde kata apa², insyaallah sis tak kena serah diri la tu.. boleh tnggu turun tanda bsalin mcm biasa.

sy pon 3.9 kena serah dri..... 39 mggu 3 hari dh ni😂

8mo ago

Alhamdulillah syukur

moga dipermudahkan sgale urusan sis ye

Semoga dipermudahkan, kenapa ke induce sis ?

8mo ago

Sbb sye gdm on ubat.

saya kena serah diri 8/9

8mo ago

sy due 1/9

sama la dgn sya tarikh due 7/9

saya 5/9 kena serah diri😂