sakit hati

Bila suami marah pasal benda yg kita nk makan , buat saya hilang mood . Dia marah sayaa Saya juga yg kena pujuk ? Sabarlah orng mndung tkleh stress Kesian baby dalam perut ni ☺.

9 Balas

Saya skrg pregy 7 bulan ank yg keempat..sepanjang pregy semua ank tak pernah ngidam yg bukan2..maksudnya ngidam makanan yg senang nak dpt lah..ckp je nak mkn en somi terus pergi beli..ye lah tekak kita time ni mcm2 nak mkn kan..en somi jgn lah marah kesian isteri..bincang elok2 sis😊

4y ago

Saya cuba , terima kasih yeh

Sma la... Org ngidam nk mkn siput sedut,kakak ipr tlong cri kn dkt sungai,dn hntr dpn ruma..bleh pla dy ckp tk baik mkn tu b'racun🙄🙄 mentang² tk reti nk mkn suka ati ja kata b'racun. Org ni dri kcil da t'biasa mkn bnda tu. Hlg mood truss....

Kadang"cara dorng melarang tu tk kena tmpt kak 😓terasa sngt hati ni bila dia mrh depan adik brdik dia 😒saya pn ada hati ngn perasaan juga 🙁.dorng ingat kita ni mngada" tapi sbrnya tk pn .kalau la dorng rasa apa yg ibu"mndung rasa ☺

Blh bincang dgn suami..next time kalau nk tegur marah or whatever...jgn dpn org ..kalau dlm bilik ha marah la cmne pon...kalau dpn org ni minta dia jaga air muka kita as wife

4y ago

Haah kak ,terima kasih

Semua yg sy nak makan sy beli n bayar sdiri je. Smentara ada lagi duit simpanan khas ntok makan kalo ngidam 😂.. da abes duit, senyap2 je lah..

4y ago

Hahahaah , biarlh lagipun skrg tk bole keluar smbrngan kn , tapi malas nak on fb , bnyk sngt resepi makanan 😂

Ngidam apa tu smpai kene mrh... Tkkn bnda makn nk mrh... Laki sy beli je.. Kalo dia tk dpt beli sy beli sendri

4y ago

Kene kurung da knpa.... Kua sdri beli tk bole

sian sis.. bykkan sabar ye..

4y ago

same2 sis

Bersabar ye sis.. ☺️

4y ago

Ya ,terima kasih

Banyakkn bersabAr

4y ago

Terima kasih kak