Tak dak mood nak bersama

Sejak mengandung saya tak dak mood nak bersama dengan suami.tengok dia pun saya tak suka.kesian dia kadang2.kerja kena marah ja.saya banyak diamkan diri.kadang2 suami sentuh sikit nak peluk.saya dah rimas sangat2. Badan saya rasa berat.pinggul rasa berat.saya jadi tak da mood sangat2.ada orang rasa benda yang sama ka.sy kesian pada suami.

1 Balas

Ada juga sis org kata pbawakan budak..tp klu boleh kita kawal sdikit supya xmguris Hti suami..nnti bila kita bsalin n bpntg...suami dh kena bpuasa plak...ksian ke dia..

4y ago

Hihi..lgi2 nk dkt bsalin lg kena bsama..org kata bg buka jalan...;)