Suami sering marah-marah

Saya nak tanya, apa saya perlu buat ya? Bila suami saya panas baran, selalu maki maki dan marah marah. Sya risau benda tu akan effect pada anak saya yang bakal lahir nanti. Kadang2 benda tu buatkan saya sangat sedih dan stress sehingga saya merasa ingin gugurkan kandungan kerana terlampau stress. Apa perlu saya buat untuk positifkan balik fikiran saya, jujur saya sangat sedih dan sayangkan kandungan saya.

1 Balas

cuba awak luah dkt org terdekat, kot ada solution. sbb kes cmni takut juga la, even dia tak naik tangan tapi kerap cmtuh ,kita pun tertekan, tambah pregnant pula kan