cepat terasa

menangis bila suami cakap kasar, lepastu tk pernah pun cakap minta maaf , saya pujuk hati sendiri masa mndung anak dia , saya tiada semangat nak lahirkan baby ni 😔 rasa mcm tk kuat diperlakukan sprti itu , saya marah saya diam saya merajuk pujuk hati sndiri saya sakit mcm nk tak nak je jaga padahal bila dia sakit ,saya orng pertama risau,jaga dia malam siang smpai x cukup tidur bukan nk mengungkit ,tapi knpa dia x bole jaga sya mcm mana saya jaga dia dulu.sakit sngt hati ni ,rasa nk je pergi jauh biar dia rasa erti kehilangan tu mcm mana , kalau nk bincang pun mesti dia salahkan saya lagi itu tambah menyakitkan .sedih sngt .

2 Balas

Banyakkan bersabar sis. Time preggy ni hati pun cpt terasa dan emosi. Sekurang2nya sis luahkan, jgn pendam..

bnyakkan bersabar sis..