Umur berapa kali terakhir dapat duit raya?

Bila sampai je waktu hari raya, mesti waktu kecik-kecik dulu semua paling excited bab duit raya betul tak?🤑 Tak kira agama dan bangsa pon , kalau datang beraya mesti dapat duit raya kan😍 Bila umur last korang dapat duit raya eh? Min last dapat waktu umur 19 tahun tak silap😅 Tu pon bersyukur sangat dah walau dapat Rm3 haha😆

Umur berapa kali terakhir dapat duit raya?
44 Balas

Sampai skrg😂. Suami yg bagi🥰 masa budak mak bapa bagi sekali je☹️,sebab ye lah dulu mak bapa susah😔