Tahun ni suami bagi duit raya berapa?

Siapa masih lagi dalam mood raya pagi ni lambai min sikit👋 Haah semalam suami bagi duit raya berapa tu? Sama tak dengan bawah ni eh😆 Biasanya raya pertama mesti ada sesi bermaaf-maafan disusuli dengan pemberian duit raya kan🤭 Korang ada tak ?Komen bawah jom!

Tahun ni suami bagi duit raya berapa?
27 Balas

hahaha.. rm5 je😅😅.. tp memg betul laki i bg duit raya extra rm5.. pelik betul.. tp i dpt duit raya lebih je cuma pelik tgk dlm sampul extra rm5

woww kelantan.. byknye.. tp xdpt pun.. suami bg nafkah bulan2 pun dah syukur

Wow.. Rm1001 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

dengan bangganya... SARAWAK.😉

wow paling tinggi tu rm1100

selangor..yeayy🎉🎉

RM111.11

selangor rm100

Selangor rm100

x dpt pon ....