31minggu

Bila pagi , petang senang je tidor walaupun baby banyak gerak . Bila malam susah pulak nak tidor ?

22 Balas

SMA lah sya skrg baru 17w tpi bila nk tidur malam x Smpai berape jam dh terjaga, Klau siang tidur smpai x sdr dh petang 😆

Sama lah .. x cukup tidur .. mlm baby bergusti rasanya dlm perut .. smlm tdur jam 5 pagi ... jam 10 pagi tadi dh sedar 😪

Apetah lgi kalau tgu2 brsalin saje.. bukan sje ssah nk tido.. sakit pggang.. blkg.. badannn.. semua ade..

Huhu sama sis smpai pkl 2 pgi bru rasa ngantuk sgt2,, hh dh lah tdur sorang2 lgi la x leh lenaa..😂😂

Sy ssh nk tdo mlm..terjaga kul 2 lbh hga pagi xdpt tdo..siang mengantuk..knp ye

Haha sama la sy dlu. Siang kemain mengantuk x menahan, mlm pyh bebeno 😅😅

Normal sis hehehe,baby train mama dia utk bjaga malam bila da bsalin...

malam memang susah nk tidur kan! aduhh apalah baby tgh buat sebenarnya

sama lah. sy 33w skrg. klu siang lena je tidur..klu mlm x dpt tidur.

Same2.. 36weeks already, siang seharian tido, mlm plak berjaga..