Anak Meragam

Salam semua. Anak saya harini dah berumur 20hari. Anak saya susah nak tidor malam. Malam je mata dia celik. Kalau tidor pun, kita gerak sikit, confirm dia terbangun. Saya ada tengok balm tasneem ni. Nak tanya ada sesiapa pernah guna ke? Berkesan tak? Thank youuu??

Anak Meragam
1 Balas

Siang dia banyak tdo ke sis? Sy haritu masa anak awal awal mmg anak akan bgun 2 jam skali sbb nk susu. Tp lepas tu sy bykkan main dgn dia waktu siang. So mlm dia akan penat 😂 tp ada jugak laa siang sy tertidurkan dia sbb sy nk buat keje. So malam lambatlaa dia tdo sbb siang dah tdo