Susah tidur

Ada tips tak untuk tidor lebih Lena..Sy dh beberapa minggu susah tidor malam..kadang sampai pkol 3 4 pagi Masih tak boleh tidor

2 Balas

Bila da masuk waktu tido, baring pejam mata.. xyah main fon. Cuddle2 ngan husband. Cepat je lena heheh. Kdg ada time baby aktif kicking sampai tido pn tekejut2, tp ttaplah pejam mata buat duno haha

sy pun sama sis .. dh nk dekat seminggu susah nk tido mlm .. x main phone pun susah nk tido