Folic acid utk mummy?

bila kite kene stop makan folic acid ye? sy sekarang baru 4 weeks pregnant dan x tau bila boleh stop mkn folic acid.

22 Balas

knpe nak stop??huhu...ad alahan ngn folic acid ke??kcik je tuannya...telan jela..tuk tumbesaran bby awk jgk..bukan org lain..

4y ago

iyeee. zincofer tu sendawa klua bau besi...terus mual nk muntah..pelik2 ibu pregy skrg..myb diorg tlepas baca kot y ad anak mnggal after dilahirkn sbb mak dia xmkn folic acid..kecik je tuannya..bukan besor pon..alahai