Folic asid makan sampai bila?

Hi mommies, nak tanya folic acid kita perlu makan sampai bila ya? Kk ade bagi new obimin. So saya perlu makan folic acid sekali dengan obimin atau dah boleh stop folic acid ye?

4 Balas

stop folic acid je sis..sbb obimin tu dh ada sekali folic acid.. sya time prengnat pun kk bgi obimin.. mmng doc suruh stop je folic acid

dalam obimin tu dah lengkap,x perlu ambil acid folic lg dah.