pasangan curang

bila kita tahu pasangan kita curang,hati mesti sakit yang teramat2,macam nak sepak2 pukul2 je kan rasa tdk puas hati, kenapa..mengapa....dan kenapa harus aku yg terima segala pembohongan dia? betul kan.. tah lah ya. baik bini org ke..laki org sama je bagi saya.. ini sbb iman tk kuat.. nafsu. walhal yg di kejar2 tu sama je benda yg ada kat kita . hmmm, sabar la duhai hati.. setiap perbuatan ada balasan.. salam merdeka ke 62❤

4 Balas

Bertabahlah la sis .. Saya bagi tips yg selalu saya amalkan .. Stiap kali lepas solat sy selalu berdoa agar rumah tangga saya sentiasa dilindungi dari org2 yg cuba untuk menghancurkan masjid yg kami bina .. Semoga rumah tangga kami sentiasa dilimpahi kebahagiaan dari kasih sayang yg ikhlas antara satu sama lain .. Insya allah 😊

saya la baru tau lki dah kwin lg satu ,dorang kwin dah 3 taun lps baru tau bbrp r yg lalu

5y ago

Ya Allah .. Sakitnya sis dtipu slama 3thun .. Xtau nk ckp ape 😣

Bersabar lah sis. Doa banyak banyak agar rumah tangga dipelihara

Bertabah sis