Penantian.

Bila dgr org keliling dpt berita gembira, turut gembira pada masa yg sama sayu di hati dan ckp pada hati "sabar Allah tahu waktu yg sesuai untuk aku" Moga aku juga di kurniakan zuriat. - curahan hati

2 Balas

in sha Allah sy doakn satu ari nnt sis pn akn dpt khbar gmbira jgk..percaya dgn perancangan Allah..smpai msa msti Dia akn anugerahkan sis dgn chya mata 😉

inshaAllah... semoga dipermudahkan semuanya...keep positive..