Susu badan

Bila ibu ibu atau bakal ibu keluar susu badan? Lepas bersalin? Atau berapa week pregnant?

10 Balas

Skrg 7bln. I have nak masuk 7 bln dah keluar susu. Tu pun tukang urut tegur masa urut nampak puting tengelam. Dia tarik skit, puting timbul n keluar susu. Dia bg tip, supaya tiap2 pg tarik puting. Klu xbuat dr skrg, baby akn mengamuk.harap2 dpt la susukan baby smpi 2 tahun nti

3y ago

aamiin 🤲🏽

Depend on orang. Setiap org berbeza. Ada yg masih pregnant lagi dah start keluar susu, ada yg bila lepas bersalin, ada yg dah beberapa hari lepas bersalin pun masih tak berapa keluar susu.

4y ago

Itu lahhh... Lain orang lain keluarnya kan..

Time anak dh umur 4 hari baru ada. Sakit woo susu bengkak sbb baru nak ada bila dh full habis basah baju

4y ago

Orang kata bengkak susu tu sakit kena mengurut kan..

Hari ke-3 baru kluar betul2.

Selepas bersalin baru ada

Lepas bersalin

Sy 5bln dah ada .

4y ago

Sama lah kita.. Dah lah tak ada pengalaman. Tanya kawan kawan diorang keluar susu badan lepas bersalin.. Dah cuak dah air apa lah menitik ni..

Sye 4 bulan dh ad

4y ago

Woaaaa alhamdulillah awal susu badan sis keluar..

5bln

4y ago

Sama lah kita.. Dah lah tak ada pengalaman tanya kawan kawan semua lepas bersalin baru keluar susu badan.. Dah cuak dah air apa lah menitik..

5bulan

4y ago

Sama lah kita.. Dah lah tak ada pengalaman. Tanya kawan kawan diorang keluar susu badan lepas bersalin.. Dah cuak dah air apa lah menitik..