susu ibu bila keluar

usia kndungan ke berapa baru susu badan keluar ye??@selepas bersalin baru keluar...susu tu akn keluar dgn sendri pada masanya ke @kita yg kne keluarkn...maaf skdr brtanya sbb xtau#ingintahu #firstbaby

4 Balas

lepas bersalin akan keluar sendiri dengan rangsangan dari baby. kerapkan buat pembacaan ilmu penyusuan awal kehamilan. boleh follow ig/tt nad masrom. byk ilmu berguna tntg penyusuan

mcm sy 20w lbih dh kluar susu,, tp semua depends atas org.. kdg lpas bersalin bru kluar.. jgn risau, jnji slalu positif n mindset kita tu penting, inshaallah ad susu tu

sy skrg dah 39w pun still tak ada susu keluar lg. picit2 camtu je. 1st pregnancy

oo ok2 terima ksih