Tips Berguna Untuk Ibu Menyusu!

Hi ibu-ibu! Siapa dekat sini ada masalah kurang susu badan ketika pam? Mungkin ada yang pelik kenapa susu keluar tapi sedikit. Di sini kami berikan sedikit tip bagaimana cara untuk naik/tambahkan pengeluaran susu badan anda. Buat bakal ibu, tip ini sangat berguna untuk anda!

Tips Berguna Untuk Ibu Menyusu!
16 Balas

Tips yg bagus. Tapi saya ada soalan. Macam mana nak cari pam susu yg berbibir yg betul, yg muat? Saya rasa macam salah beli pam..

4y ago

Same2😊

Bilakah waktu sesuai untuk pam susu? Setiap sejam atau ketika susu meleleh? Berapa lama tempoh masa mengepam?

4y ago

Ok terima kasih atas info 😊

Nak tanya pump susu yang dah lama boleh jual dekat mana2 kedai tak. Ada tak yang terima

cara menyusu bayi dgn betuii

Thanks share info..

Nice sharing 👍

thanks 4 sharing

Thank you

Thankyou❤️

terima kasih..