due date

Bila due date mama ?? 😍 Cer komen 🤰🏻

due date
1359 Balas

10/6/2021..tpi bln 5 da ready da..yg onting baby sihat,smprna,dan ckup brat bdan, sye cervical incompetence..doakn sye n baby ya

due sebenar 29/10/20 due scan 27/10/20 due doc bagi 30/10/20 tetiba drop period first jgk laaa drop jdi due pn beterabur 😆

due date 9/12....tapi gdm so serah diri 38w pada 24/11 ni.. doakan saya semoga Allah permudahkan urusan saya dan ibu2 semua..

yg pasti bulan 5 2022 tarikh tu tak pasti lagi bila scan mesti tarikh bertukar tiap kali scan haha mmg selalu camtu kan.

smoga dpermudahkan smua bumil2 brsalin nnti❤️ doakan sya ada rezeki lagi.misscarriage blan 7 hritu 😭frstbaby.

9/10 , tapi 8/10 ni dah kena admit ward dan masuk induce sebab saya tidak dibenarkan bersalin lewat dari tarikh

sy unsure date... huhuhuhu... sebab tak merancang pun... bby pkp nie hehe... dua kali da scan 4.10.21..

Due 3/11 baby kluar 5/10,baby tak sbar nk kluar, perut asyik mengeras dan sakit, admit hospital Jlan dah buka 2cm

insyaallah due 9 june 2021..doakan saya semoga semuanya baik2 dan selamat sampai masa sepatutnya bersalin nnti..

Due date 12.9.2021, tapi baby keluar 1.9.2021 sebab kena induce on labor - ada hypertension masa pregnant 😌