Due Date

Siapa due date bln 5 2020? Bulan ramadhan? Cer komen. Smga kita selamat melahirkan pada bulan ramadhan tu. Aamiin. #ramadhanbarakah

109 Balas

Saya esoknya raya hari ni due date. 12 mei 2021 ❤️ semoga dipermudahkan urusan kehamilan sampai bersalin nnt. Inshaallah 💕

Saya 19/05/2021 Rasanya dah raya. Tapi mungkin warded awal sebab gdm, nurse dah pesan awal...

30/5 dan raya duluu..harap2 kluaq awai sbelum buln 6...sma tarikh birthday nnti...😅😅

xde rezki..kndgn luar rahim 9weeks..msh dlm wad..utk smua smoga anda n bayi slmt ya..amin

Edd 24/4/21 time dah puasa.Tapi doc cakap maybe 2weeks b4 puasa boleh jmp baby dah🥰

sy 29 mei 2021..insyallah semoga semua urusan ibu2 dipermudahkan.. Aamiin44x YRA

sy inshaAllah raya ke 6..org tgh syok braya kita tgh risau nk branak.. haha..

10/5 /2021 tapi maybe awal 2 weeks ... pantang raya kita ...

9.5 hujung ramadan.. subhanaAllah xsaboo nye nk jupe bebyy

Semoga Allah permudahkan segala urusan.. Doakan saya juga