due date

Bila due date mama ?? 😍 Cer komen 🤰🏻

due date
1359 Balas

Haii . Sy harap ad yg boleh jawab soalan sy ni 😭 . Sbb sy nak up kat news feed tp tk de respon ermm . Maaf lari dr tajuk . Sy bru brsalin anak pertama . Dan hri ni hari ke 37 sy berpantang . Sejak hri sbtu hri tu sy demam hingga lah ke hri ni . Makan ubat pon tk kebah. Apa yg sy rasa sekarang ni sebiji masa mengandung kan anak sy yg first . Bila malam je panas . Kepala pening . Tekak mual . Perut sakit . Senang cita sebiji lah simptom ni masa anak first . Soalan sy sekarang ni , berkemungkinan besar kah sy mengandung lgi sbb sebelum sy brsalin , sy bnyk “bersama” dengan suami saya . Harap ibu2 boleh tolong jawab 😭😭😭😭😭😭

4y ago

mungkin kot...tak pun ada jangkitan? erm entahla... baik puan pergi kk😄

siapa yg due dia 18/3/21? tp dah brsalin, sy blum lg.. rasa x sabar..perasaan brcmpur baur sudh..hnya mmpu brdoa & tawakal kpd Allah swt semoga diprmudahkn urusan kta yg akn brsalin nnt & semoga baby & ibu sehat Amin..

due date sy 18/03/2021 insyaAllah.. semoga Allah swt beri kemudahan, kesihatan dan dilancarkn smua urusan.. buat sy dan baby.. dan smua ibu2x yg bakal brsalin.. Amin bnyakkn brzikir mengingati Allah.. InsyaAllah

due date sye 20/11/21 tpi sye ade gdm 26/10 serah dri 28/10/21 czer ank kedua..yg pertama puteri sulung 11/11/20 meninggal dlm kandungan 33w4d..semoga sye bersalin czer kedua2nye dgn selamat.. amin

Waa ni mommies yg bakal melahirkan 2021 ke.. Slmt melahirkan semua. Moga dimduahkan urusan bersalin buat semua mommies yg bakal melahirkan thun ni, ❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

tomorrow check in sdh🥰❤️🤲 doakan sy smogaa dipermudahkan dan brjlann dngn lncr🤲🤲🤲❤️❤️❤️

3y ago

amiinn

kalau ikutkan, 2hb Dec. Tapi sebabkan baby membesar dengan jayanya. next week 18hb Nov dah kena induce 🥲🥲 yg penting anak ibu sihat2 sahaja 🥰🥰🥰

Hai sy baru 34 minggu 3hari,masuk wad semalam.Buat detail scan di hospital dapati air ketumban kurang dan darah uri ke tali pusat kurang.Hari ini operation.

22/3/2021... semoga kite semua dipermudahkan urusan bersalin...diangkat segala rse sakit... semoga diberi kesihatan yg baik buat mommy dan bby....

4y ago

aamiin😊

28/4 doakan semoga umi sy dipermudahkan ursan brsalin, dan lahirkan sy scra normal, kakak sulong sy czer dan skrg kami pjj dgn papa.