Due date mommy bila??

Sapa sama saya due date bulan 9 komen sikit ,,saya 10.09.2024 korg pulak bila?#ingintahu

40 Balas

Duee sye 15/09/2024 tapi nervous bila dengar org lain bersalin 37 weeks , ap punca baby keluar awal ya spe tau ?

1h ago

*gerak

Saya 2.9…rase lmbt sgt nk kluar baby nye😂xthn dh rasa sakit blkg dgn mngeras je

sy due 13 sept..tp sbb gdm on ubat d awlkan 2 mggu..jadi hujung bln 8 hehe..

2d ago

mtk2 la dh klua tnda 38 weeks tu..kita ni nevess tau takut kena induce

8.9 inshallah dari semalam baby asyik tendang sakit di buatnya🤣

saya ada Dua due bulan 28/8 dengan bulan 7/9 period tak tentu

Sya 1/9/24 tapi harap ii kluar 31 Ogos hehehe

16h ago

sama dgn sy..due 1/9..sy pon hrp baby keluar 31/8 🤣

kita selang sehari je sis, saya 11/9/24 😆

1/9.tp 2 minggu awal dr due sbb diabetes.

15h ago

anak first sihat.lahir 42 minggu secara normal.berat 2.4kg je..induce sbb ketuban leaking. anak no.2, keguguran.no.3 GDM type 2. kena induce dan bersalin awal sbb GDM dan betul kata doktor,anak kekurangan oksigen.uri dah kering.anak 2.96kg. ni kiranya anak no.4. mesti bersalin awal sbb GDM.risiko kematian anak dlm kandungan menunggu 40 minggu adalah tidak selamat.

due kita sama laa sis 😊 10/09/24 hehe

2d ago

oyeah oyeah ,, smoga kita sama² d prmudhkn urusan brsalin nanti 🤗

Sama 10/9 😂😂😂