Serba salah

Bila dah masuk 21w ni, baby macam dah aktif sikit. Tak reti duduk diam. Macam dah suka duduk belah kiri pulak. Sebelum ni suka belah kanan. So, bila nak tido mengiring ke kiri jadi serba tak kena sbb dia dok gerak2. Dia terhempap ke mcm mana ? ? Nak tido pun asyik terjaga sampai terlajak tidur pagi ni ?

4 Balas

Saya pulak masa scan, kepala baby belah kiri dan kakinya belah kanan. Saya serbesalah nak mengiring belah kiri. Rasa macam dia lemas lemasss je dalam perut tu😅 tapi takpe kan? Takde masalahkan? Dan tanya jugak lah, tak boleh baring terlentang tu start berapa bulan ya?

4y ago

Sama2 dear

hahaha i baby i suka duduk belah kanan, tapi i selesa baring tidur belah kanan. bila baring je dia gerak2 😅 kadang tu rasa bersalah jugak but kalau i baring belah kiri badan i sakit² tak selesa langsung

4y ago

Tahu takpe. Bila nak alihkan badan time tengah tido tu, cramp pulak dkt pinggang. Ya ampun😌

kne thu position baby kt mne.. kdg punggung dia yg belah kiri, kaki kt kanan..

4y ago

Ooo nanti dia takde la lemas kan ? Sbb haritu masa scan dkt kk, rasanya kepala dia belah kiri. Takut dia berubah2 😅

Yalah kan sis. Tak kena dibuatnya. Aduhai anak..anak

4y ago

Ya sis sabar & redha