17w baby suka duduk belah kiri

Hi smua , rasa2 normal ke baby suka duduk belah kiri je dah seminggu mcm tu. Tekan belah kiri keras2, pakai doppler pun dpt dengar heartbeat pun kat belah kiri rahim juga. Belah kanan soft lembut je. Ade ke sama yg baby suka kat belah kiri je? Knpa eh tu? #firsttimemom

6 Balas

sy kalau bnyak mengiring ke kiri dia akan bonjol kat situ, kalau lama mengiring ke kanan dia akan ke kanan.. slalu nya gerak² x stay setempat.. ruang bnyak lagi, hehe

Normal sis baby pn ade perangai n kelakuan ape yg die suke jgk mcm kte.. baby sy suke dduk belah kanan sb sy suke usap perut belah kanan jgk.. huhu

Normal je tu. Selagi ada ruang dlm rahim, baby akan pusing2 ikut mana dia suka. Anak sulung sy suka duduk belah kiri. Anak kedua suka duduk belah kanan.

1y ago

sy pun 2nd pregnant ni bby suka duduk kanan 🤣

baby memang suka parking macam² tempat, lagi² belah tulang rusuk pundi kencing 😆

Ya normal.. ank sulung sy belah kiri je, anak kedua ni belah kanan je.. perut pun senget kanan

Normal😊 Ruang rahim masih luas untuk baby berpusing.