Voice your Opinion
Tanya semua soalan yang dah disenaraikan
Tanya banyak soalan tak berkaitan
Diam dan ya kan

2174 respon

15 Balas

tnye smua soalan yg dh di senaraikan serta apa shj yg kita nk tahu tuk guna pkai pd ms akn dtg.. mcm2 kita blh tnye..doc n misi pn akn rs xcited nk share..cuma kita la kena rajin tnye. klu xtnye. misi n doc pn xtw apa mslh kita .. tak rugi kalau rajin brtanya..sbb smua tu ilmu .dorg xkn mrh .lg sonok nk share ada la.. 😉✌ #TAPSupermoms

Selalunya diam dan iya kan je. Sbb nurse dan doc dh explain cukup details sampai x tahu nk tanya apa😂😂😂

biasanya diam & iyakan je. tp kdg2 bertanya jgk dgn dktor jika ada rasa ragu2. lebih baik bertanya

msty akn aju kn mcm2 soalan. hrap dctr x marah la nk mnjwb 🤭🤭

ask doctoe everything regarding about the my pregnancy and my baby.

Tapi selalu nya pergi kk mana ada jumpa doc masa mula- mula preggy.

tanya soalan y bkaitan dgn skit y dialami #TAPSupermoms

Tanya soalan yg dah di senarai kan #TAPSupermoms

Tanya soalan yg berkaitan kehamilan

Asal boleh tanya, semua saya tanya