8 weeks pregnancy

Bila baca post & commnent mommies dlm AP ni, saya fikir saya saja yg mengalaminya rupanya semua mummy dalam 1st trimester ni akam alami fasa lidah pahit, xlalu makan, rasa nk makan pastu makan muntah, teringin nak mkn itu ini tapi makan je mula perut tekak kembang je. Boleh x mommies kongsi cara nk atasi. Sya mkn asam pon pahit jd asam tu.

12 Balas

sama ahh. saya smpai skrg week 12 pun masih melalui fasa2 ni. sejak pregnant ni langsong tak boleh nak masak