Tekak rasa pahit je..

Salam..Hi mommies... Kalau tengah preggy ..tekak dan lidah rasa pahit je..nak makan apa ya nk hilangkan rasa tak selesa kat tekak dan lidah ni..rasa tebal je lidah ni..puas dah cuci bersihkan lidah smpai muntah..mcm2 buat..tak selesa smpai kdg rasa hilang selera nk makan..mnum air kosong pon nk muntah..ini bkn kali pertama..tp sebelum ni tak pernah rasa mcm ni pon.walaupon loya mabuk tp tekak dan lidah ok je sebelum ni tak ada masalah.

2 Balas

Kdg klu kita kurang minum air pun salah satu punca jdi gtu..try ckupkn 3 liter air sehari..klu lebi pun bgs..

Mkn buah2.. mgga mnis ke