Makanan

Biasa ke awal preegy suka makan benda yang pedas, masin, Tekak takboleh terima makanan yang tak pedas langsung ni ya Allah lagi nak muntah ada bila makan tak pedas ni

1 Balas

ragam setiap org ngdung lain2 sis.maybe sis ngdung suka mkn pedas2.klu sy awl ngandung xselera nk mkn..mual.

5y ago

mungkin lah saya ni jenis mmg pemakan org nya.. dari bujang mmg pemakan ni bila dh preegy benda tak pedas langsung tak. boleh masuk.. ya Allah