Suka pedas

Assalamualaikum, hi mommy2 saya ni jenis suka makan makanan pedas, suami selalu bising cakap kurang kan makan pedas katanya kesian kat baby ?? tapi takda la pedas gila2, cuma masakan saya mesti kena pedas2 sikit klau tak pedas tu tak boleh masuk tekak ni, tak selera la org kata, then saya suka buah2

7 Balas

sy ska mkn pds time preggy ,effect ny ank skrg pon klau mkn nk y pds2 sja 🤦🏼‍♀️td mkn ramen ,dia nk jgk bg rsa sikit ,dia mntk lg ,Allahu ank 😂

4y ago

tu la 😂😂kita bole nk mkn pds ,tp kna blnce la ,hope d'prmudhkn urusn sis ya 😘

Sama la kita klau xdpt yg pedas x sempurna rasanya😂hari ni sy mintk ayam gepuk sekali 2 bungkus😋nikmatnya ya allah 😂

4y ago

Kann puasss melantak sorang2 🤣

mmg mkn pedas x elok utk kndngan...klau blh blh kurangkn lah mkn pedas tu...klau rsa syg kn kandungan....

4y ago

owwhh...ibu awk nurse kee??? sya pun nurse jgak sis sya ikt nsht pakar tmpt sya kje d hsptl swasta kpj..tu ikt msing2 sis nk mkn pedas ker x..klau sya sntiasa follow doktor o&g tmpt sya kje...

mkn pedas tk effect pun kt beby, effect dkt kite lahh sbb mse preggy ni senng kena gastrik 😂😂😂

4y ago

yeke sya dh nk 17week gastrik terukk smpai skit dada pedih ulu hati. skrg ni tgh behave je mkn tk pedas mne hahahaha

X effect kt baby pun mommy.... Make sure jgn pedas sgt.... Nnti ceri beri pulak 🤭

4y ago

tak pedas sngat pun hihihi, pedas sesedap rasa je 😂👍🏻

Haah.. bile pedas baru bukak selera.. 😁😋

4y ago

Hihi.. 😋

Rasanya xde efek pon kat bby🤔

4y ago

Maknanya dia gunakan nama bby je sbb dia yg xleh mkn pds tu😂😂