Makan pedas

Salam mommy semua.. boleh ke saya makan ramen pedas tu? Sbb tekak asyik nak makan benda pedas je mcm asam pedas, apa 2 lauk yang pedas .. boleh ke? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

3 Balas

sy peminat pedas jgk. skrg 19w 5d makin menjadi2 makan pedas. pastu time nak berak sakit gila perut. 2kali berak. risau jgk. cili tiap kali masak letak banyak. tapi baby macam ok ari2 gerak2. harap xde ape laa

makan je tapi berpada2 ok. sbb takut pedih ulu hati je. tapi kalau rasa ok, silekan balun. hihi

boleh je. makan berpada pada, jangan berlebihan.