bra

betul ke pregnant tak elok pakai bra yg ada besi?

23 Balas

Lebih selesa pakai yg tak ada besi dan yg jenis kain.. kalau yg besi ni sakit. Sebab breast tgh sensitif

X prgnt pun x selesa pakai bara ada besi. Ni lg masa prgnt... Dpnd pd empunya breast mn yg selesa pakai.

Klau sy masa preggy xselesa pkai bra. Sesak nafas, saya pkai baby bra lama yg dh longgar 😂

Tahla..sy klau kat rumah..xpkai pon bra n spender..Saya rasa rimas..time nk klua je bru pakai...

Ikut keselesaan si pemakai.. Hihi.. Klau sy prefer yg xda dawai besi tu.. Mcm mengganggu..

Saya memang kalau beli bra baru, terus buang besi dia tuu. Dr sebelom pregnent lagi.

Sy sblum pregnant lagi mmg dah selesa pakai sport bra 😂

Misi saya pun kata eloknya elakkan pakai bra takde besi.

4y ago

Xde besi?.

Takde masalah pun. .janji tido mlm tanpa bra😊

Hehehe..biasa klu bli yg ada besi..trus buang