Bra yang sesuai

Hi mommies semua, saya dah 32 weeks, rasa tak selesa dah pakai bra yg ada besi. Kita dh boleh start pakai nursing bra ke ye? dekat bahagian bawah breast dh start rasa sakit kalau pakai bra besi lama dgn rasa senak sikit. Boleh suggest bra yg best utk mommies 3rd trimester ni? #ingintahu #firstmom #bantusharing

10 Balas

5mo ago

Setakat ni tak pernah loose. Best gila hahah 😆. Saya belikam utk mak saya pun mak sukaa pakai. Selesa sbb fully support.

hi mommyyy. sy start trimester pertama da pakai nursing bra sbb selesa. jenis bra ada besi, sy stop. nursing bra beli kat shopee Angel Mommy.OS

saya buang besi tu sebba perut dh besar tetek pon dh besar tp klu nk pakai nursinh bra tu pon boleh jugak senang cari bra yg xdk besi ja senang

awak dah kena stop pakai bra yg ada besi dear. kena pakai nursing bra atau bra yg bersesuaian. pastikan bra awak pakai tidak terlalu ketat

zaman sekolah je pakai bra besi🤣 pastu rasa sesak lamaaaaa dh tinggal wired bra.. pakai aje laa apa awak selesa

boleh, saya start trimester kedua dah tukar nursing bra lagi senang + selesa

sis blh je start pakai nursing bra. sye suke pkai mcm ni selesa.cari kt shopee dlm rm6+ je.

bole sjaaaa

BMAMA 👍