Bra besi

Betul ke kalau pakai bra besi nanti susu tak keluar?

9 Balas

Kalau sbb susu tak keluar tak pasti plk, tapi saya bila anak bf mmg tak suka pakai yg ada besi. Sbb nanti bila breast start bengkak mmg sakit terkena besi. Masa nak buka half bra pun mudah bila takde besi, mmg selesa. Bknnya apa ada masa kita akan kerap selak utk bg anak bf, jadi elok pakai yg tiada besi.

Tak betul. Yg betul nya bra besi tak selesa dipakai semasa mengandung & breastfeeding. Itu je 😁 tapi kalau puan selesa pakai bra besi pakai je. Kebanyakan ibu mengandung mmg tak selesa sbb buah dada akan makin membesar. Rasa lemas senak je

Tak dgalakkan pkai,memberi tknn pd breast..start pregnant kalenjar susu akan mula mengembang so pkai sportbra atau breastfeeding bra

Bukan tak keluar. Pressure kat breast tu nanti sakit. Baik pakai breastfeed bra. Lagi elok. Sesuai, selesa

4y ago

Macam saya time pregnant saya pakai sportbra. After bersalin baru pakai breastfeed bra, sebab nak tampal breastfeed pad lagi.

Sy dri ank pertama sampai ke 3 pkai bra besi je...susu kluar elok n xde masalah pn...

me spnjg preg & bf pki bra ad besi, ok je.. cuma tdo je bkk..

Xd ape..jnj ibu selesa..bra xmenekan payudara

Tertanya Tanya jgk 😂

xlah.. bkn sbb tu