Jawab Pless Mumy2 Semua!!

Betul ke kalau scan n bby kepit xnk tnjuk gender, selalu nye bby gurl???????

27 Balas

masa scan anak prtma mcm tu lah. xnk tunjuk jntina. skli kluar baby boy. yg kedua ni 37week skrg. msa scan 22week dktr ckp mcm ada telur jee 😂. tp baca artikel dlm ni. 22week tu jantina baru mula nak bentuk blum nmpk lg. skli scan 36 week. dktor cakap mcm brger 😂😂. baju smua beli yg unisex tp ada jg baju boy. haha.

5y ago

Hahaha.. Sy ni no3.. Tp dia kepit plak.. Tp intinct dok rase boy. Ank first sy gurl n second boy but both tnjuk jek gender dia mse scan dulu.. Yg no 3 ni dia xmau tnjuk.. Bju da dok beli yg boy punya