Jawab Pless Mumy2 Semua!!

Betul ke kalau scan n bby kepit xnk tnjuk gender, selalu nye bby gurl???????

27 Balas

Sy dri awal kndungan smpai nak branak baby lngsung tidak tunjuk gender.. scan 4d pun tak mau ksi tunjuk muka last2 kluar boi2..

5y ago

Kalau blue gurl boleh pakai juga .. stop beli baju laa sis.. lepas branak nti da taw gender baby baru beli.. sy tu hri beli 4 pasang saja.. selebihnyaa kwn2 n fmily bnyak bg lepas branak..

X juga haha,akk sy baby dia gender x nmpk juga..sb baby dia kepit 😂 last² kua boy..sia² beli bju bby gegirl..haha

5y ago

Yes better beli putih ja la..jg jadi mcm akk sy suda..beli bju semua kaler pink 😂

Tak jugak.. Sy scan dlu cmtu jgk dia kepit² tp akhir ny nmpk jgk gender boy pstu cpt² dia kepit blik.. 😂

5y ago

Halah halah.. Pndai dia main sorok2 ng mumy dia.. Msti cerdik bby nye.

hahaha..tak sure la plak..sbb bby sy masa buat details scan aritu, mmg terang2 tunjuk cik bunga nya..hahaha 😅

5y ago

aah..anak 1st..mmg bby duk tayang masa tu..haha..kalau mcm adik sy, bby nya kepit jugak..doc pun ckp mende yg sama, biasanya yg kepit ni gegirl..tp tak cnfirm la..tup tup bila bersalin, kuar boboy..hahaha..tkejot ayahnya 😅

Saya dulu scan 3d nk tgk muka dia x tunjuk muka, tapi x malu tunjuk tuttt dia tu. Baby girl. Haha

Sy mostly cmtu klau kepit je msti kuar gegirl..klau boy scan je msti duk trkangkang nmpk bebird

5y ago

X tentu jgak dear, sometime ade jgak org baby yg jnis kepit kluar2 boboy, utk scan gender ni kdg doc bergantung pd kerjasama dgn kedudukan baby..kdg baby nk bg suprise parents xmo tnjuk gender 😁

sye scan 28weeks pon baby kepit xnk tunjuk juga.. ramai ckp tu baby girl.. #firstbaby

5y ago

Amin tq sis..

tak..saya dua kali scan kepit.. kali ketiga scan..tu diaaaa.. conet burung 😂😂

5y ago

tu lah 😂😂

Boy kot sis sbb anak pertama & kedua 2 2 masa scan kepit kaki keluar boy

5y ago

Huhuu.. Ni boy jnis pmalu ni.. 😘

Sy pon setuju. Sebab selalu yg suka terkangkang ni baby boy😂😂

5y ago

Hahahaha.. Tulaa doc yg scan sy ckp.. Malu2 ni gurl slalu nye.