Due Feb 2020

Sapa due Feb 2020.. Da scan bby ke lom.. Ape gender bby uols.. Now preggy ank no bpe n umur brape.. Sharing is caring.. ❤️ **Sy now preggy no3, due 20/2/2020 scan bby xnk tnjuk, dia kepit.. Hahahaha... ?

2 Balas

Ank no 3&4..due sebenar 9 feb tp kena bersalin 19/1..37 weeks...bt detail scan ms 23 week nmpk dua² baby boy❤

5y ago

Kembar ye sis 😍 semoga dipermudahkn... ❤️

Anak first, due 13/2. Samaaaaa,masa scan dia kepit, langsung tak nak tunjuk. Nak suprise kot 😂 75% girl

5y ago

Alaa.. Sama laa.. Kita pun dia kepit mse scan.. Kne tgu next scan.. 😍😉