scan gender

Hye mommys2 Smlm sy g scan gender..tp doktor kata x nmpak sbb bby kepit..tp doktor kata kemungkinan bby girl ..baru 21weeks..perlu ke sy pergi scan semula dan minggu keberapa ye bole scan gender dgn jelas..

1 Balas

Selagi mommy berduit pergi lah bila2 pon kat klinik swasta . Hehe. Masa pergi scan, should be mommy tahu lah jadual baby bila dia aktif atau tgh tido. Masa nak scan tu try minum/makan benda yg sejok or fav makanan bila mommy makan je baby akan gerak tanda suka. Pastu jgn lupa kejut dia cakap "nak tgk anak mommy buat ape ni" sambil tepuk2 perut