Jantina baby

Sy dah 30 minggu tp baby x nk bg kerjasama bila scan. Xnk tnjuk jntina. Bila scan baby sujud la.. kepit la.. emm 😅 Ada x tips apa2 supaya baby tnjuk hehehe

5 Balas

sbar je tggu utk scan 32w ..sy dari awal first buat detail scan tgok gender bby tetap kepit je ..mcm2 dh buat..upah bby mkan ais krim..bnda sejuk..bnda manis..smua lahhh bby tetap kepit malu2 😂 last2 scan utk 8bulan/32w kat kk tnya dktr nak tgok gender..bby tnjukk tp apabila dktr nak amik gmbr scan tu ..bby buat gmbr scan tak jelas pulak 😂 dh bgs2 awal tu dia nak tnjuk 😅 gender bby kita bby boy ye .. bnyk ingt bby girl sbb perut bulat jerrr n bby asyik kepit susah nak tgok gender ..tp bukan girll 😂 smua kena prank

Sy cek jantina masa 20w,sblm pegi klinik tu sy makan gula2,lpas tu ajak baby bbual.sy ckp baby nnti doc cek bagi mami tgk jantina k,sbb abi dgn mami nak bg nama.heheh alhamdulillah baby bg kerjasama,smpi lah sy 26w scan 5d pun sy buat benda sma,ckp nak tgk muka jg malu2,mami n abi rindu..doc scan ja terpampang muka dia🤣dengan kaki dpn muka..lps tu dia turunkn kaki nmpk jelas muka..❤️

doc kena goyang2 perut tu sikit masa scan. sye pon sama masa scan detail ari tu. langsung x bagi kerjasama. tgh² nak snap shot dia gerak. ukur lilit semua susah nak dpt. dkt 3jam dlm bilik tu 😂 tapi lps tu ade sonographer tu, dia goyang2 sikit perut tu masa scan baru bdk tu bgi kerjasama.

sy mkn buah tembikai sjuk sejam seblum scan,boleh juga try mkn aiskrim sblm scan tu..

Saya baby tunjuk tp doc ckp lain2. Swasta ckp boy kk ckp girl

2y ago

lg konpius mcm ni hehe