Jawab Pless Mumy2 Semua!!

Betul ke kalau scan n bby kepit xnk tnjuk gender, selalu nye bby gurl???????

27 Balas

Sama la sy pn,Hari tu scan mmg baby kepit kaki dia x bg nmpk.doc ckp mcm girl..x brani lg bli baju baby kna tggu next scan lg,dh tau jntina baru smngat shopping brng baby 😁

5y ago

Sy da beli, mostly color blue n white.. Sbb instinct ckp boy, ank sy yg first gurl second boy, so no 3 ni xkesah laa boy ke gurl.. Hehee.. Tp tulaa doc ckp kalo kepit slalu gurl.. Sbb dia mlu2 nk tnjuk😜