Breakout

Betul ke kalau pregnant, alahan tak teruk, muka breakout, tanda mengandungkan anak lelaki? Masa mengandungkan anak pertama dulu, alahan teruk, muka flawless je, dapat anak perempuan.

31 Balas

Sy plk alahan teruk sgt hmpir 2bln lbih smpi berat bdn turun..muka berminyak,berjeragat kat dahi(sblm preggy mmg muka jnis xbrjerawat),ketiak n leher gelap😅scan py scan gegirl hehe😂🤭 xpe lps bersalin kena berbhbis mengembalikan keserian wajah n sgalanya..insyallah ble 😊