Betul ke macam nie?

Betul ke first time kalau bersalin wajib gunting dan jahit..sy jadi murung,takut,serabut sbb hal nie...ramai sangat yg cerita hal pasal gunting jahit..jadi sy tak ready langsung nak bersalin..terus takde mood..hidup dalam ketakutan hari² makin lama makin dekat dgn due date..jadi takde mood

7 Balas

Labour mmg sakit sis. Tp bak kata kawan saya sakit yg dirindui. Haha bila nampak baby hilang semua sakit tu insyallah. Fikir yg baik2 dtg yg baik2. Apapun yg jd redah je takpayah fikir apa org kata. Sekadar jdkan pgetahuan. Lain org lain rasa sakitnya dan lain juga nasib nya. Byk kan berdoa semoga urusan kita semua dipermudahkan. Semoga urusan sis dipermudahkan ya! Cayok2 push jgn tak push 😘