Adakah ibu bersenam sewaktu hamil? #ProjectSidekicks #TAPSidekicks

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1336 respon

14 Balas

bersenam pd bln pertama hamil, masih tak tau hamil. bulan Ke2 & ke3 , dh tahu hamil, kadang2 je senam berjalan, renang sekali, senam ikut utube sbb alahan. bulan ke4, nak aktif balik senam tiap hari sbb tak puas hati sbb badan masih lesu pd trimister ke2😅 tp buat recovery lh dulu, jln slow motion 15 minit sehari dan senaman regangan ikut utube dan kagel. harap semuanya ok 😊♥

berjalan je mampu. xmmpu nk bersenam mcm org lain 🥲. sbb adee besi sebelah kaki kiri dari betis smpai punggung. risau kadang nk brnk nnti ..

kdg2 je..bila larat #TAPxHappyBunch

Ya kadang-kadang #TAPxHappyBunch

Alhamdulillah bersenam

ya kadang2

ya, bsenam

malas gia

tidak

no