ngntoknyeee

Berjalan dah basuh muka byk kali pn dh.. Xtw nk wt cmne..mata ni ngntok sgt.. Buat keje skit rse nk tdo je.. Ade x yg sama cm sy? Nk.jln pn rasa malas... Hahaha..

2 Balas

Nagntok pon nk cite kat sini. Bodoh pye soklan. Tido je la klu mgntuk. Bangang pye soklan cmni pon ade. Dh tua pon bodoh!!

10mo ago

mcm ade dendam je jawapan tu .aqu ade jwp soalan bodoh ko ke tu??

Hahaha normal. Saya masa dah 38, 39 weeks lagi mengantuk. Saya boleh tidur straight 5 jam. Pastu bangun kejap nak makan, mandi, pastu tidur balik 3 jam, pastu bangun lagi nak makan, tidur lagi..

5y ago

Ye betul, sedap je tido. Tahu2 dah petang. Dia punya liat lain macam sis. Saya sampai tak rasa lapar sebab nak tido je.