PCOS fighter & period

Hari ni dh masuk cd62... Sye pcos fighter... N ttc 1year... Mcm mane nk turunkan period ya?? Tanda2 nk period x byk rase... Ade rse cramp2 ringan je.. Kadang2 rse cramp dekat ari2, tu pn die rse dlm 5 minit hilang.... Ade x yg berpengalaman mcm sye ? #pleasehelp #bantusharing #cubaanhamil #seriusnanya

2 Balas

pcos fighter ni salah satu cra untuk matang kan tlur dan trun drh kena trúnkan berat bdn je sis . elakkan bnda² yg mnis atau cut sugar

selalu nya doctor bgi ubt turun darah. mkn je.