cre nk cptkn proses keguguran

salam..nk tanya..tau x cre nk cptkn proses keguguran..dktr mntk kantung trn sndr..sy asyk dk pkr je..smpai nk wt keje pn xde mood..sy jdik down..sbb tlalu sgt bharap..

2 Balas

sis pendarahan ke ? klau xpendarahan xperlu fikir janin tu kelua sis . sbb blom tntu kndgn tu xmnjdi . doc hnye beritahu je kot janin xmnjdi . sy dlu awl2 preggy pon doc scan xnmpk janin . hnye kntung . lps tu nmpk janin xnmpk jntg plak . doc tnye ad pendarahan x . sy kata xd . pastu doc bg mse 2minggu . doc pesan klau ad kelua drh dlm mse 2minggu ni mksd sy kegugurn . klau xd mksd bby brkembg la tu . lps 2minggu xd kelua ap pon lps tu g hos doc scan dri bwh nmpk da jntg bby semua . bby pon ok je dlm rahim n sehat .

5y ago

ye ke . Allah . smoge sis tabah ye . kuat kn semngt sis jgn trtekan . anggap la Allah bg sis ujian mcm tu krn nk bg yg lebih baik dlm dri sis . 5ari ye sis bleeding . lame juga ye . smoge d prmudhkn lah dy kelua ye sis . mtk pd Allah . sy doa kn sis .

Banyakkan berdoa ya sis. Semoga dipermudahkan urusan.

5y ago

insha allah..doakn sy kuat semangat..selgik ada selgik tuu dk pkr 😭😭😭😭😭