Wah, Cantiknya Rangkaian Produk Bayi Dari KU.KU Duckbill! Jom Dapatkan Di Butik Tateh Berdekatan Anda Sekarang!

Berita baik buat para ibu bapa yang mencari produk bayi yang berkualiti, KU.KU Duckbill, telah mengeluarkan rangkaian produk bayi berkualiti tinggi dengan rekabentuk yang menarik! KU.KU Duckbill merupakan pengeluar barangan bayi dari Taiwan yang diasaskan oleh pengurus besar Jini Baby, Guan Lin Li, yang menggunakan platipus sebagai ikon jenama tersebut. Pelbagai jenis rangkaian produk di bawah jenama KU.KU Duckbill seperti makanan bayi, penjagaan kesihatan mulut, produk tekstil kapas dan mainan bayi telah masuk pasaran Malaysia sejak beberapa tahun lepas. Pada 3 Julai 2019 yang lalu, Butik Tateh mengendalikan majlis pelancaran produk terbaharu KU.KU Duckbill seperti seperti PPSU Standard Feeding Bottle (240ml), Take Apart Food Scissors, The Dream Of You Glass Wide-Neck (240ml), Macaron Orthodontic Pacifier dan pelbagai lagi! Produk jenama KU.KU Duckbill juga boleh didapati di kebanyakkan butik ibu dan bayi, khususnya Butik Tateh yang mempunyai 17 cawangan di seluruh Malaysia. Butik Tateh menawarkan produk kualiti yang selamat, terbaik dan terpilih sahaja untuk dijual. Malah, Butik Tateh mempunyai pakar yang diiktiraf dalam keselamatan kerusi kanak-kanak dan kaunselor laktasi bagi membantu dalam penyusuan bayi. Pasti rangkaian produk yang terdapat di butik Tateh lebih dipercayai dan terjamin, termasuklah barangan bayi dari KU.KU Duckbill ini. Jom ke butik Tateh berdekatan dan dapatkan rangkaian produk KU.KU Duckbill yang sangat cantik ini! Untuk maklumat lanjut, anda boleh lawati: Facebook: Butik Tateh - Kelengkapan Ibu dan Bayi Instagram - @butiktateh Laman Web: www.tateh.com.my

Wah, Cantiknya Rangkaian Produk Bayi Dari KU.KU Duckbill! Jom Dapatkan Di Butik Tateh Berdekatan Anda Sekarang!
8 Balas

So pretty! Tateh Kota Damansara here I come! Hehehe

Cam best! Harga mampu milik x? 😛

wow, bestnya product dia.

😍😍😍😍

wahhh cantikkk

22 ok bg sy

😍