Berat naik banyak, ada tips turunkan ?

Berat saya naik dkt 18 kg dlm masa 25 minggu, berbeza byk sgt dgn badan yg dulu. Ada tips utk turunkan berat semasa hamil tak ? Sedihnya, elok2 keding sekarang dh macam apa dah

14 Balas

sy sblom pregnant berat 63kg...sekarang 32w dah 89kg...berhuhuhu jer lah dengan nurse bila tiap kali checkup...jarang sangat makan malam²...tapi tu lahh selera makan kan...minum air gula sampai 3x, alhamdulilah tak sangkut apa²...😂😂